Home » Biomedicin » Om mig

Om mig

Bettina foto 1 LILLE

Jeg er født i 1973. Som ung reagerede jeg i forbindelse med en vanskelig livssituation med et voldsomt udbrud af eksem, som dækkede det meste af hovedbund, ansigt og store dele af kroppen. Det bragte mig ved nogle bekendtes mellemkomst til den nu afdøde Kalle Jaurups konsultation, og kort tid senere var jeg eksemen kvit. Det blev efterfølgende til mange lærerige år med ham som vejleder og hans tanker har betydet og betyder fortsat meget for min opfattelse af mennesket som helhed.

Efter hans død i 2007 oplevede jeg forskellige helbredsmæssige udfordringer, og skæbnen førte mig til Gunver Juul, som jeg besøgte som pårørende til en af hendes patienter. Jeg så, at der også der blev foretaget et meget vigtigt arbejde med mennesker, som i det etablerede sygehusvæsen var erklæret opgivede, kroniske, terminale etc. I de år, der er gået siden da, er jeg blevet hjulpet af med astma, allergi og afhængighed af antidepressiv medicin – og ikke mindst fik jeg styrket og balanceret min hormonbalance, så det lykkedes at blive gravid, og jeg er i dag er mor til en søn.

Des mere indblik, jeg fik i, hvordan kroppen arbejder, des mere vanskeligt blev det ikke at begynde at studere biomedicin, og i efteråret 2012 påbegyndte jeg at læse til holistisk biomediciner. Efterfølgende har jeg uddannet mig til homøopat ved Center of Homeopathic Education i London.

 

Min egen erfaring som patient i det danske sundhedsvæsen og mit møde med en endeløs række af mennesker, som har et ønske om at lære at forstå og balancere deres helbred på en måde, som tager hensyn til det hele menneske, både når det drejer sig om mindre skavanker og alvorlige sygdomstilstande gør, at jeg finder arbejdet med alternativ medicin både nødvendigt og inspirerende.

Det er mit ønske, at at bibringe mine patienter viden om kroppens, psykens og helhedens finttunede, intelligente balance, således at de må gå rigere på viden om deres egen indflydelse på deres sundhed og helbred fra min konsultation. For ubalancer, som rettes op, vil uvægerligt komme igen, hvis indehaveren af dem ikke lærer, hvordan man navigerer, så kroppen har bedst mulige betingelser for at transportere os længst muligt.