Home » Biomedicinske Terapiformer

Biomedicinske Terapiformer

Terapiformer, som anvendes i biomedicinsk behandling

Indenfor biomedicinen anvendes en række støttende og specifikke terapier, der tilsammen udgør en helhed. Disse terapier er:
Støttende terapi

 

Nutrient terapi, der omfatter:
  • Kost
  • Vitaminer/mineraler
  • Aminosyrer
  • Enzymer
  • Essentielle Fedtsyrer

 

Alle næringsstoffer anvendes til at genopbygge organers og kirtlers funktionsevne, der  i forbindelse  med sygdom, mangelfuld eller skadelig kost og i perioder med stress er kommet ud af balance.  Eksempelvis kan det nævnes, at en cigaret stjæler ca. 25 mg C-vit. ud af kroppen, og da netop C-vitaminet er essentielt for forsvars-systemet, kan rygning og efterfølgende mangel betyde større udsathed for infektioner og følgesygdomme heraf.
Når organismen skal afhjælpe sygdom og stress, behøver vi større mængder vitaminer og mineraler end normalt.  I disse situationer anvendes næringsstofferne bevidst som terapi.

 

Specifikke terapier:
  • Immunterapi
  • Symbioseterapi
  • Drænering

 

Disse terapiformer anvendes bl.a. til at afhjælpe forskellige toxiske belastninger og til at støtte kroppen i bekæmpelse af infektioner:
Specielt kodede, homøopatiserede præparater benyttes til at hjælpe immunsystemet i  arbejdet med at håndtere kroppens belastninger.  I forbindelse med sådan målrettet terapi anvendes altid dræneringspræparater til at skylle toksinerne og ud af kroppen, så man ikke deponerer affaldsstoffer.

 

Organterapi – Biomedicinens “flagskib”
Homøopatiserede præparater til regeneration af organer og kirtler, som er udtrættede eller delvist dysfunktionelle, f.eks. efter brug af p-piller eller anden form for kemisk medicin eller andre belastninger, således er nedsat funktion af hormonkirtler efter langvarig stress efterhånden at betegne som almindeligt forekommende.
Et andet område, hvor organterapi anvendes hyppigt, er ved autoimmune og allergiske tilstande, idet den organterapeutiske frekvensbehandling af  immunsystemets områder har til formål at lægge sådanne overreaktioner til ro. Sideløbende hermed arbejdes der på andre måder med de årsager, som ligger til grund for ubalancerne.

 

Biomedicinsk undersøgelse og diagnosticering
Den biomedicinske undersøgelse og diagnosticering foregår via et pc-baseret, elektromagnetisk måleudstyr, som scanner for belastninger og sammenhænge mellem symptomer og sygdomme.  ”Klienten” kobles til pc’systemet, følger med i undersøgelsen over pc-skærmen og indgår derved i et samarbejde med terapeuten, der munder ud i en forståelse for sammenhængen i problematikken.  Dette betyder almindeligvis stor motivation og et godt behandlingsforløb.
Der kan dog også gennemføres en lige så effektiv biomedicinsk analyse på en hårtot eller en blodprøve på trækpapir, dersom vedkommende ikke kan være til stede.

 

Diagnose og behandling
Man kan teste og arbejde biomedicinsk med  alle typer sygdomme og problemstillinger, både fysiske og psykiske, og på mennesker i alle aldre.  Behandlingsprogrammet vil altid være helt individuelt afstemt til den enkelte person, alle remedier testes ud individuelt og tåles derfor fuldt ud af vedkommende.
En re-test foretages normalt efter 5-6 uger, afhængigt af tilstanden og mulighederne. En konsultation med fuld biomedicinsk test vil normalt vare ca. 2½-3 timer.